Varme på en kjølig sommerkveld

Varme på en kjølig sommerkveld

Ikke alle sommerkvelder i Norge er like varme, da kan en utepeis være fin å samles rundt. Et åpent bål skaper god varme og en lun stemning langt utover de sene nattetimer. Hvorfor ikke samle gode venner til grill og peiskos i hagen, en utepeis skaper god stemning i alle situasjoner.

Kan noe være mer romantisk, deg og din kjære i lyset av flammene med et glass god vin sent en sommer kveld.

Nordpeis har i år relansert sin flotte utepeis Riviera.

Nordpeis Riviera har et åpent ildsted med en dekorativ vednisje under. Med sin spesial betong og ildfast stein i gruen, får du en utepeis du vil ha glede av om sommeren og utover høsten. Den kan fint brukes som grill, da den har et grillstativ som valgfritt tilbehør.

Riviera kommer i et komplett byggesett som er enkelt å sette sammen, den har en lav vekt som gjør at den kan monteres frittstående i hagen. Den er designet så den lett kan kombineres med naturstein eller allerede plassmurte arrangementer. Peisen blir levert i ubehandlet betong som males i ønsket farge.

Les mer om Riviera på http://www.nordpeis.no/

NB! Husk at en utepeis må minimum settes 4 meter fra nabogrensen. Det ikke søknadspliktig å oppføre en utepeis, men det er anbefalt å følge vanlige regler som gjelder for åpne ildesteder.