Total forvandling med ny peis hos Stylizimo Blog

Total forvandling med ny peis hos Stylizimo Blog

Se den store forvandlingen fra gammel murpeis til ny og moderne peis fra Nordpeis hos Nina Holst, som står bak en av Norges største interiørblogger.

Nina Holst står bak interiørbloggen Stylizimo Blog og inspirerer tusenvis av følgere hver dag gjennom sin blogg . 

Nina og hennes samboer har det siste året renovert et unikt arkitekttegnet hus med fokus på detaljer fra 1986. Ettersom huset er fra 1986 betyr det at det at huset har hatt behov for modernisering og huset hadde en gammel peis som tok mye unødvendig plass i rommet og ga lite varme.

Nina ønsket seg i utgangspunktet en plassbygget peis til hennes unike stue. Hun ønsket å ha innsyn til flammene fra både spisestuen og sofaen og ønsket den spesialbygget slik at den skulle passe rommet. Da Nina begynte prosessen og jakten på ny peis, oppdaget hun derimot at det fleksible modulsystemet Nordpeis Panama passet perfekt inn hos henne og resultatet ble minst like bra som det hadde blitt med en plassbygget peis!

  

Les det fine blogginnlegget til Nina om hvorfor hun valgte Nordpeis Panama her.

     

Peis - Inspirasjon - Design - interiør Nordpeis_panama_peis med vednisje

Nordpeis Panama   

Panama-konseptet har utallige muligheter og er en enkel og smart moduloppbygging som muliggjør sammensettinger som gir utallige uttrykk, detaljer og ikke minst mulighet til å tilpasse peisen etter rommet den skal monteres i. Nina har valgt Nordpeis Panama Medium, Panama fås også i lav versjon eller takhøy variant.

Velg innsatsen etter ditt behov og ønske med rett eller vinklet, høyre eller venstrevendt glass i innsatsen. Innsatsen har widescreen med guillotinløsning (heve/senkedør) som gir et fantastisk innsyn til flammene. 

Som tilbehør til peisen  kan man sette til benker i hvit marmor eller vokset betong eller en dekorativ vednisje slik Nina valgte hos seg. Veden stablet sirlig i vednisjen blir som et møbel i seg selv!

  

     

Nina valgte vinkelinnsats til sin nye peis fordi hun ønsket innsyn til flammene fra både spisestuen og sofakroken.

Peis fra Nordpeis_Panama_Stylizimo  - vednisje
Peis med vinkel peisinnsats fra Nordpeis_panama hos Stylizmo

     

 

    

              

    

   

   

 

Før- og etterbilder:

Peis Nordpeis - før etter Stylizmo
Peis Nordpeis_panama_før etter hos Stylizmo

     

    

  

 

Vi gjør oppmerksom på samarbeid mellom Nordpeis og Stylizmo Blog.