Personlige nyheter fra Nordpeis

Interiørtrenden denne høsten handler om å finne sin egen stil, skille seg ut og fremheve det man selv syntes er fint i hjemmet. Hvis du vurderer å gå til anskaffelse av ny peis, så er høstens nyheter fra Nordpeis virkelig noe å sjekke ut. Med nyhetene Me og Box fra Nordpeis, kan du velge og vrake i unike designuttrykk, og tilpasse peisen akkurat slik du vil ha den.

alle me - kolasj - lang2

Innredning rundt ildstedet

Årets interiørtrender handler om å fremheve sin personlige stil, og skille seg ut fra mengden. Enten om du liker det minimalistisk, nordisk, organisk eller romantisk. Det som er mest trendy akkurat nå er å ha et personlig hjem. Peisen er et møbel i hjemmet som er perfekt å bruke til å understreke og bekrefte din personlige stil.Valget av peis kan gjøre mye med rommet. Ta for eksempel nyheten "Me" fra Nordpeis. Den skiller seg ut fra tradisjonelle peiser med sitt runde brennkammer, og den kan både stå på gulvet, henge på veggen eller henge i fra taket. Her er det mange muligheter til å finne en som passer din stil, og innrede rundt dette. Hvis du for eksempel er opptatt av det mest innovative og trendy burde du gå for Me med glassbase. Den er den eneste av sitt slag, med sitt runde brennkammer og base laget i glass.

 

Me glass med ved

 

Hvis du har lite gulvplass, men fortsatt ønsker en spesiell og personlig peis, kan du velge enten den vegghengte eller takhengte varianten. Den er liten, og får plass i de fleste boliger.

 

me wall og ceiling

 

Vil du ha en peis som står på gulvet, men fortsatt ikke tar opp stor plass, er Me Basic eller Me Steel et godt alternativ. Selv om de er små og tar lite plass, har de et stort brennkammer. De tar en vedlengde opp til 37 cm, og har sjult askeskuff bak døren. 

 

me basic og steel

 

Peis med integrert hyllesystem
Hvis du er på utkikk etter en mer tradisjonell peis, er nyheten Box perfekt. 

 

Nordpeis-Box-sort-med-utvalgte-moduler-og-innsats-N-20U

 

Den er moderne og lekker å se på, samtidig som du kan modifisere den med forskjellige moduler og hyllesystemer. Den har god innsyn til flammene, og modulene kan brukes som oppbevaring eller hyller med eller uten skapdører. Det er bare å være kreativ! 

 

Nordpeis-vedovnen-Box-hvit-N-20A-med-utvalgte-store-og-små-moduler-

 

Denne peisen er mer tradisjonell en Me ovnene, men fortsatt veldig moderne. Den sklir rett inn i den nordiske stilen, og gir boligen din et moderne uttrykk. du kan få den med innsats som har innsyn til flammene fra to eller tre sider.

Nordisk eik
Både omramning og modulene til Box fås i sort og hvit, og skapdørene kan også fås i eik. Skapdører i eik gir et vakkert og nordisk preg på møbelet. Modulene er fleksible, og kan bygges om og legges til som man selv ønsker. Dette gir deg muligheten til å integrere peisen i interiøret akkurat som det passer deg.

 

Nordpeis-Box-hvit-N-20U-med-utvalgte-små-moduler