En god utepeis forlenger kveldskosen

En god utepeis forlenger kveldskosen

Selv om det blir kaldere på kvelden er sommernatten fortsatt lys! Løsningen på problemet er selvfølgelig varme. Og i tillegg til pledd er en utepeis et godt valg når du vil forlenge kvelden ute på terrassen eller i hagen din.

Utepeisene fra Nordpeis er utstyrt med et brennkammer i delikat lys thermotte, i tillegg til grillrist og gnistfanger. Innsynhøyden er også svært god.

Roma Garden – utepeis med klassisk design

Roma Garden er en utepeis med brennkammer i delikat, lys thermotte. I tillegg kommer den utstyrt med grillrist og optimal innsynshøyde, slik at alt skal ligge til rette for at du får en hyggelig opplevelse.

Napoli Garden – en utepeis som er enkel å plassere 

Med Napoli Garden kan du samle vennene dine til hyggelig samvær utendørs utover mørke nattetimer – uten å bekymre dere for at det skal bli kaldt. Både Roma og Napoli Garden og produsert i lettbetong og er enkle å montere.

Nordpeis Rivierea – utepeis med enkel montering

Nordpeis Riviera har åpent ildsted med en dekorativ vednisje under. Med spesialbetong og ildfast stein i gruen, får du en utepeis du vil ha glede av hele sommeren og utover høsten. Den kan fint brukes som grill, da den har et grillstativ som valgfritt tilbehør.