Inspirasjon

Personlige nyheter fra Nordpeis

Interiørtrenden denne høsten handler om å finne sin egen stil, skille seg ut og fremheve det man selv syntes er fint i hjemmet. Hvis du vurderer å gå til anskaffelse av ny peis, så er høstens nyheter fra Nordpeis virkelig noe å sjekke ut. Med nyhetene Me og Box fra Nordpeis, kan du velge og vrake i unike designuttrykk, og tilpasse peisen akkurat slik du vil ha den.

Tid for hjem skapte splitter ny stue – med en integrert peis!

I et trivelig rekkehusområde har den unge familien bestemt seg for å bli boende. Det vil si at de ønsker seg en stue for fremtiden og en real oppussing som sletter kjapt og billig arbeid som har vært gjort tidligere.

Det er fint der fra før, men ser man nøyere etter er det mange flater som er slitte, og det fine rommet kan få en mer helhetlig løsning.

Tørr ved gir best varme

Vet du hvorfor veden helst bør være tørr? Vi gir deg svaret.

Tør du å stole på strøm som eneste varmekilde?

Når kuldegradene nærmer seg -30, tør du da stole på strøm som eneste varmekilde?         

Peis øker boligens verdi

Å skaffe seg ildsted er et av de mest lønnsomme grepene du kan gjøre om du skal selge boligen din.

Boligkjøpere i dag er ganske selektive, og vet hva de vil ha. Ildsted er absolutt noe som øker verdien på boligen, sier partner og eiendomsmegler ved Nordvik & Partners Frogner, Vemund Thorkildsen,

Ny peis eller ovn sponset av kommunen

Vurderer du å skifte ut den gamle vedovnen med en ny og rentbrennende ovn? Da bør du lese denne artikkelen.

Nordpeis showroom

Når du går til innkjøp av ny peis eller ovn krever det litt mer planlegging enn andre kjøp. Ta gjerne turen innom Nordpeis sitt showroom og Concept Store på Lierskogen for inspirasjon og veiledning før du bestemmer deg.

Total forvandling med ny peis hos Stylizimo Blog

Se den store forvandlingen fra gammel murpeis til ny og moderne peis fra Nordpeis hos Nina Holst, som står bak en av Norges største interiørblogger.

Fra gammel murpeis til effektiv og moderne peis på 1-2-3

Beate og Michael hadde en gammel murpeis som dominerte mye av stuen og ga lite varme. De ønsket en mer tidsriktig og klassisk peis. Løsningen ble en peis fra serien Nordpeis Panama, som er en modulpeis med utallige kombinasjonsmuligheter.

Ved smaker godt - mat på utepeisen

Fyrer du med riktig ved, kan middagen din bli en opplevelse.

Ovner og peiser for enhver smak!

Ovn, peis, pelletsovn, peisovn eller kakkelovn, et vanskelig valg. Men når valget er tatt, så finnes det et hav av ulik design, trender og ønsker i markedet.

Norsk design som varmer

Karoline Sandnes Bommen og Ingvild W. Mørk kom som ferske produktdesignere i fjor høst inn i ovns- og peisprodusenten Nordpeis.

Peis med luftventiler som dekor!

Nyhet fra Nordpeis. Havanna er en spennende peisnyhet fra Nordpeis. Ingvild Wasbotten Mørk har designet Havanna med ønske om å skjule peisens innluft og utluft. Designeren har klart å lage lufting om til dekor med en stilfull og funksjonell vri. 

Varme på en kjølig sommerkveld

Ikke alle sommerkvelder i Norge er like varme, da kan en utepeis være fin å samles rundt. Et åpent bål skaper god varme og en lun stemning langt utover de sene nattetimer. Hvorfor ikke samle gode venner til grill og peiskos i hagen, en utepeis skaper god stemning i alle situasjoner.

En god utepeis forlenger kveldskosen

Selv om det blir kaldere på kvelden er sommernatten fortsatt lys! Løsningen på problemet er selvfølgelig varme. Og i tillegg til pledd er en utepeis et godt valg når du vil forlenge kvelden ute på terrassen eller i hagen din.