Stylizimo valgte Nordpeis

Vi er stolte over at en av Norges største interiørbloggere valgte Nordpeis når hun skulle velge ny peis. Se de inspirerende bildene her.

Nina Holst står bak den gjennomførte interiørbloggen, Stylizimo, og vi er stolte over samarbeidet med Stylizimo og at Nina valgte Nordpeis Panama når hun skulle velge ny peis.

Da Nina startet renoveringen av et arkitekttegnet hus fra 1986, var det en stor peis midt i stuen som tok mye unødvendig plass. I tillegg varmet ikke den den gamle peisen særlig godt. Nina gjorde mye research på ulike løsninger og landet til slutt på det fleksible modulsystemet Nordpeis Panama, som passet perfekt inn hos henne.

Nordpeis Panama   

Panama-konseptet har utallige muligheter og er en enkel og smart moduloppbygging som muliggjør sammensettinger som gir utallige uttrykk og ikke minst mulighet til å tilpasse peisen etter rommet den skal monteres i.

Nina har valgt Nordpeis Panama Medium, men Panama fås også i lav versjon eller takhøy variant.

Peis -Nordpeis_stylizimo

"Nordpeis Panama-konsept er et ganske smart system faktisk, og du kan lure på hvorfor vi ikke har byttet peisen før. Hele systemet er bygget opp av moduler som gjør det svært enkelt å montere, men gir deg likevel fleksibilitet til å skreddersy peisen etter dine behov." -Nina Holst, Stylizmo Blog.

Peis fra Nordpeis - Panama - Stylizmo Blog - interiørblogg

Velg innsatsen etter ditt behov og ønske med rett eller vinklet, høyre eller venstrevendt glass i innsatsen. Nina valgte vinkelinnsats til sin nye peis fordi hun ønsket innsyn til flammene fra både spisestuen og sofakroken.

Innsatsen har widescreen med guillotinløsning (heve/senkedør) som gir et fantastisk innsyn til flammene. Som tilbehør til peisen kan man sette til benker i hvit marmor eller vokset betong eller en dekorativ vednisje slik Nina valgte hos seg.

Peis - Nordpeis Panama - Stylizmo - interiør

Les blogginnlegget til Nina om hvorfor hun valgte Nordpeis Panama her.

Vi gjør oppmerksom på samarbeid mellom Nordpeis og Stylizmo Blog.